homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818
Kocsis Éva
+36 1 327 0816

Hawaii

Hawaiira mindenki szeretne egyszer eljutni…és ez ezzel mi teljesen egyet is tudunk érteni, hiszen a szigetek változatosak és legyűgöző szépségűek !  Hawaii a   Csendes-óceán közepén, a polinéz szigetvilágban található , több szigetből álló szigetcsoport. A turisták által legismertebb és leglátogatottabb a fősziget Oahu, ahol  Honolulu és a híres Waikiki Beach is található.  A homokos partszakasz, kilátással a Diamond Hill hegyre nagyon hangulatos. Esténként fáklyákkal világítanak…a naplementét aki látja, többé nem felejti el.  A helyiek nagyon kedvesek, mindenki nyugodt és jókedvű.. ami a turistákra is hamar átragad. Elvis Presley kedvenc helye volt a sziget,  a legtöbb szabadidejét itt töltötte, kedvenc partszakasza a Blue Hawaii volt. Ezen a aprtszakaszon kívül számos kis eldugott öblött találhatunk és a szörfösök is megtalálják itt számításukat. Bambuszerdő, vízesések, a történelmi Pearl Harbour, egy zenés hajókirándulás Honolulu partjai előtt, egy csodálatos panorámát nyújtó kilátó vagy akár egy tengeralattjáróval való merülés is a programunk része lehet Oahun,  a világ egyik legjobb nyaralóhelyén. Esténként pedig kóstolgathatjuk a világszerte ismert koktélokat, a Mai Tai-t vagy a Blue Hawaii-t.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Nosztalgikus és modern szálloda egyben.Szobáiban kézzel faragott "ültetvényes" stílusú dekoráció és bútorzat található. A tengerpart közelében nagy medence és jacuzzi várja a piheni vágyókat.
Aston Waikiki Circle 3*
Honolulu, Oahu sziget
Mozgalmas helyen elhelyezkedő szálloda, erkélyéről nagyon szép kilátás nyílik Waikikire és az óceánra. Itt kapható a legfinomabb palacsinta a városban.
Több épületből álló komplexum, Hilton minőségben ,az egyedüli "resort hotel" Waikiki Beachen, széles partszakasszal.
Hilton Waiokola Village 5*
Waiokola, Big Island
Hatalmas kiterjedésű kertben elhelyezkedő szálloda, ahol definekkel úszásra is van lehetőség! A tengerpart mellett egy nagy tó is a fürdőzők és vízisportokat kedvelők rendelkezésre áll a szálloda területén.
A tengerparttól 250 m-re található szálloda, a legismertebb bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában.
Hyatt Regency Maui Resort and Spa 4*+
Kaanapali Beach, Maui sziget
A két 40 emeletes toronyból álló szállodát egy út választja el a tengerparttól.
Kaanapali Beach Hotel 3*
Kaanapali Beach, Maui sziget
Ebben a szállodában úgy tekintenek a vendégre mintha ottartózkodásuk alatt családtagok lennének. Megtapasztalhatják milyen az igazi hawaii-i vendégszeretet.
Engedd, hogy átjárjon a nyugalmat árasztó hawaii-i mentalitás, amit a szálloda csendes környezete, a figyelmes kiszolgálás és az esti kultúrális programok és táncműsorok biztosan elhoznak számodra ebben a szállodában.
Központi elhelyezkedésű, közvetlenül a homokos tengerparton Waikiki Beachen. Stílusos szálloda mit a helyiek hawaii "First lady"-ként is emlegetnek.
Központi helyen, mégis közvetlenül a homokos tengerparton fekvő, népszerű szálloda.
Queen Kapiolani Hotel 3*
Honolulu, Oahu sziget
Egy szép park közelében fekvő szálloda, a híres Waikiki Beachtől csupán 100 méterre. A Diamond Head hegyre innét nyílik az egyik legszebb kilátás.
Royal Kona Resort 3*
Kailua-Kona, Big Island
A szálloda fekete, vulkanikus eredetű sziklára épült. kedvező ára miatt azoknak javasoljuk, akik a tengerparti pihenés helyett inkább a kirándulásokat preferálják és szeretnék felfedezni a legnagyobb sziget természeti csodáit.
Royal Lahaina Resort 3*+
Kaanapali Beach, Maui sziget
Vulkanikus láván elhelyezkedő szálloda, kitűnő snorkelezési lehetőséggel. Esténként Manta ráják érkeznek az öbölbe, amelyek egy kihalófélban lévő faj, akár 7 méter hosszú példányokkal. Látványuk életre szóló élményt garantál.
St. Regis Princeville 6*
Princeville, Kauai sziget
A híres luxusszállodalánc első Hawaii-i szigeteki tagja, Kauai sziget északi részén található és minden igényt kielégít. Magas színvonalú konyha és számos programlehetőség várja a legbujább növényzetű szigeten.
A felújított szálloda Közvetlenül a Kohala partszakaszon található, ahol megismerheti a földi paradicsomot hawaii-i stílusban.

Utazás

Az Air France / KLM / Delta légitársaságok járataival, két átszállással.

Az utazás időtartama

kb 25 óra

Időeltolódás

-12 óra

Vízum

Esta regisztráció és bordó útlevél szükséges

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nem szükséges

Legjobb időszak az utazásra

Egész évben kellemes az időjárás. A száraz, meleg nyár májustól október végéig tart.

Időjárás

A szigetekre jellemző az egész éves viszonylag egyenletes hőmérséklet jellemző.  Májustól októberig  meleg, száraz időjárás és a novembertől április végéig hűvösebb és csapadékosabb. A nyári hőmérséklet 30 C a téli 26 C, és éjszakánként is csak néhány fokkal csökken a meleg. Trópusi időjárási jellege ellenére páratartalom soha nem magas. A különböző szigetek mikroklímája a domborzati viszonyok miatt változatos.

Nagy Hawaii fly and drive
A 4 leghíresebb hawaii szigetet járhatjuk be a közel két hetes nyaralás alatt, ami után joggal mondhatjuk el, hogy jártunk a földi Paradicsomban.
Tovább...