homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Szarvas Timi
+36 1 327 0814

Aruba

Kristálytiszta tenger, fehér, finomhomokos tengerpart, gyönyörű idő...Van akinek már ennyi információ is elegendő ahhoz, hogy felkeltsük az érdeklődését a rendkívüli sziget iránt.
Azonban ha megemlítjük a bőséges sportolási-, és egyéb szórakozási lehetőségeket - mint például: vitorlázás, búvárkodás, halászat, szafari túra, és egy exkluzív mélytengeri merülés a II. világháborúban elsüllyedt német teherszállító hajóhoz - biztosan többen döntenek úgy, hogy felfedezik Arubát!

Aruba a Karib-térség déli részén található, Venezuelától mindössze 20 km-re fekszik. Az úgynevezett ABC-szigetek tagja, Bonaire és Curacao szomszédságában.
Területe:193 km2, lakossága hozzávetőleg 102 000 főre tehető. Mindez 40 különböző nemzetiség keveredéséből alakult ki: indián, afrikai és európai gyökerekkel.
Fejlődését a szigeten található aranynak, valamint aloe-termesztésnek köszönheti, azonban ma már a gazdaság fő pillérét a turizmus adja.
Aruba a napsütéstől szikrázó, finom, fehérhomokos tengerpartokat kedvelők mennyországa, hiszen gyönyörű strandjai, valamint a türkizkék tenger az egész szigetet körbeölelik. A sziget többnyire lapos felületű, folyói, nagyobb hegységei nincsenek. Legmagasabb pontja a Jamanota, 188 m-es magasságával.
A legnépszerűbb idény az ország életében a januártól-márciusig tartó karneváli időszak, amikor az utcákat ellepik a színpompás jelmezű fellépők, ilyenkor mindenhol a ritmusos latin zene lüktetése hallható.

SZÁLLÁSOK

Rendezze szerint
Családias hangulatú, kedves szálloda, amit egy parti út választ csak el a fehérhomokos parttól. Odafigyelő, barátságos személyzet várja az ide érkezőket.
Ár: 437.100 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől
A szálloda a Palm Beach-en található, egy gyönyörű tengerparton. A szálloda saját profi búvárközponttal rendelkezik, ezért a búvárkodást kedvelőknek kifejezetten ajánljuk.
Ár: 469.300 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől
Aruba legszebb tengerpartján az Eagle Beach-en található butikszálloda összesen 70 óceánra, illetve kertre néző szobával.
Ár: 502.700 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől
Minden igényt kielégítő szálloda, ahol figyelmes és kedves személyzet teszi teljessé a pihenést. A nemdohányzó szálloda csak 18 éves kor feletti vendégeket fogad!
Ár: 550.900 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől
A számos sportolási és szórakozási lehetőséget nyújtó Palm Beach-en találjuk ez a minden igényt kielégítő all inclusive szállodát.
Ár: 649.300,-Ft/fő/hét + 91.000,-Ft illetéktől
Közvetlenül a finomhomokos Druif Beach mellett található, all inclusive szálloda. Lassan mélyülő partja miatt gyerekes családoknak is ajánljuk.
Ár: 686.800 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől
A Divi Aruba Hotel a sziget egyik legkíválóbb all inclusive szállodája. Tengerpartján a viz lassan mélyül, így gyerekes családoknak is meleg szívvel ajánljuk.
Ár: 699.600 Ft/fő/hét + 91.000 Ft illetéktől

Utazás

A KLM járatival, amszterdami átszállással.

Az utazás időtartama

kb 16 és fél óra

Időeltolódás

-6 óra

Vízum

Nem szükséges magyar állampolgárok részére.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

egész évben

Időjárás

Klímáját tekintve tropikus, többnyire 28 C˚mos hőmérséklettel. Ritkán enyhe ingadozás fordulhat elő, főként az Atlanti-óceán felől érkező passzát szelek-, vagy az ősszel lehulló, kevés csapadék miatt.

2011-2012 Karibi Karácsony-Szilveszter AKCIÓ
Szeretnéd a karácsonyi ünnepeket melegben tölteni? Vagy szilveszterkor egy karib szigeten búcsúztatni az óévet? Ha igen, akkor most ez a lehetőség most nagyon kedvező áron rendelkezésedre áll! Útvonal: Aruba - Venezuela - Curacao - Panama - Kolumbia - Aruba Ára: 174.000 Ft/fő-től + illeték 52.500 Ft/fő
Tovább...

2011 -2012 Őszi-Téli karibi AKCIÓ
Megtekinthet egy látványos előadást a színházban, olvashat a könyvtárban, kipróbálhatja szerencséjét a kaszinóban, vásárolhat a vámmentes boltokban, vagy pihenéssel is töltheti idejét a medence mellett. Mindezt kellemes melegben, a nyugat-karibi vízeken! Útvonal: Aruba - Venezuela - Curacao - Panama - Kolumbia - Aruba. Ára:134.90 Ft/fő-től
Tovább...