homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Miksó Ákos
+36 1 327 0820

Florida

Florida a kontinentális USA legdélebbi állama, másfél magyarországnyi területe szinte teljesen sík, de Florida egyátalán nem mondható egyhangúnak: napközben a világhírű Miami Beach-en barnulhatsz... éjszaka pedig várnak az Art Deco negyed bárjai és szórakozóhelyei. Orlando a gyerekek paradicsoma is Disneylanddel, de a felnőttek is jól szórakozhatnak például a Universal Studios kulisszatitkaival ismerkedve.
 

Utazás

 

Időeltolódás

-6 óra

Vízum

ESTA regisztráció szükséges

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

Márciustól júliusig.

Időjárás

USA kontinensnyi mérete miatt ez változozó. A keleti partvidéken az európaihoz hasonlóképpen és módon
váltakoznak az évszakok. A nyugati parton azonban jóval meleg éghajlat figyelhető meg: itt jószerével
tavasz van és nyár. Az északi részen hidegebb időjárás van, itt hosszabb a tél és jóval hűvösebb, és rövidebb a
nyár. Míg délen elhelyezkedő államokban az év nagy részén nyárias az időjárás. A nyári időszakban hurrikánok lehetnek.

Rövid Karib szigeteki barangolás II.
Kevés az időd, de sokat szeretnél látni? Ezzel a hajóúttal 5 nap alatt bejárhatod a Karib térség legkedveltebb szigeteit! Útvonal: Florida (USA) - Jamaika - Kajmán szigetek - Mexikó - Florida (USA)
Ára:99.900 Ft/fő-től
Tovább...

66-os út Fly and Drive
Csaknem négyezer kilométer, nyolc államon keresztül Chicagótól a kaliforniai Santa Monicaig: ez "minden utak anyja", a 66-os főút. A harmincas években milliók vágtak neki egy jobb élet reményében, s most Te is bejárhatod a legendás útvonal izgalmasabb, nyugati részét Texastól Los Angelesig. Ára 259.500,-Ft/fő + illetéktől (kb 114.000,-Ft).
Tovább...

FLORIDA KEYS - Miamitól Key Westig
Ismerd meg Florida egyik legszebb részét - hófehér homokos partok, delfinek, friss tengeri ételek, kristálytisza víz, nyugalom vagy pörgő esti programok. A választás a Tiéd, a romantika garantált! Ár: 275.000,-Ft/fő/hét + kb 152.000,-Ft illetéktől
Tovább...