homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818
Kocsis Éva
+36 1 327 0816

Hawaii

SZÁLLÁSOK

Aston Waikiki Circle 3*
Honolulu, Oahu sziget
Mozgalmas helyen elhelyezkedő szálloda, erkélyéről nagyon szép kilátás nyílik Waikikire és az óceánra. Itt kapható a legfinomabb palacsinta a városban.
Hilton Waiokola Village 5*
Waiokola, Big Island
Hatalmas kiterjedésű kertben elhelyezkedő szálloda, ahol definekkel úszásra is van lehetőség! A tengerpart mellett egy nagy tó is a fürdőzők és vízisportokat kedvelők rendelkezésre áll a szálloda területén.
Hyatt Regency Maui Resort and Spa 4*+
Kaanapali Beach, Maui sziget
A két 40 emeletes toronyból álló szállodát egy út választja el a tengerparttól.
Központi elhelyezkedésű, közvetlenül a homokos tengerparton Waikiki Beachen. Stílusos szálloda mit a helyiek hawaii "First lady"-ként is emlegetnek.
Vulkanikus láván elhelyezkedő szálloda, kitűnő snorkelezési lehetőséggel. Esténként Manta ráják érkeznek az öbölbe, amelyek egy kihalófélban lévő faj, akár 7 méter hosszú példányokkal. Látványuk életre szóló élményt garantál.
St. Regis Princeville 6*
Princeville, Kauai sziget
A híres luxusszállodalánc első Hawaii-i szigeteki tagja, Kauai sziget északi részén található és minden igényt kielégít. Magas színvonalú konyha és számos programlehetőség várja a legbujább növényzetű szigeten.

Utazás

Az Air France / KLM / Delta légitársaságok járataival, két átszállással.

Az utazás időtartama (átszállással, várakozással)

kb 25 óra

Időeltolódás

-12 óra

Vízum

Esta regisztráció és bordó útlevél szükséges

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nem szükséges

Legjobb időszak az utazásra

Egész évben kellemes az időjárás. A száraz, meleg nyár májustól október végéig tart.

Időjárás

A szigetekre jellemző az egész éves viszonylag egyenletes hőmérséklet jellemző.  Májustól októberig  meleg, száraz időjárás és a novembertől április végéig hűvösebb és csapadékosabb. A nyári hőmérséklet 30 C a téli 26 C, és éjszakánként is csak néhány fokkal csökken a meleg. Trópusi időjárási jellege ellenére páratartalom soha nem magas. A különböző szigetek mikroklímája a domborzati viszonyok miatt változatos.