homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk

Saigon egész napos felfedezése

Reggeli után indulás. A barátságos bennszülöttekkel tarkított hömpölygő utcákon végigsétálva jön csak meg igazán a kedv a város megtekintésére. Állj meg fotózkodni a Neo-román Notre Dame Katedrális előtt, amely a legpompásabb és ismertebb a gyönyörű francia építésű templomok közül Ho Chi Minh városban; valamint a Városi Postahivatal előtt, amely Saigon francia stílusban épült fő postahivatala. Az Újraegyesítés Palotája is kihagyhatatlan, amely Saigon korábbi, 1975 előtti kormányának a jelképe (korábbi Elnőki Palotának is hívják), hogy megismerd a szomorú történelmét az 1954 és 1975 között dúló vietnámi háborúnak. Ezután az út a történelmi főútvonalra vezet, ahol olyan lenyűgöző épületeket láthatsz, mint a régi Amerikai Nagykövetség, a Miniszterelnöki épület és még sok más lenyomata az ország történelmi és politikai változásainak. Nézd meg Ho Chi Minh város Bizottságának épületét (a volt Francia Városháza 1975 előtt), a Városi Színházat, mely 1899-ben épült, és biztosan nem csalódsz. A következő állomás a Háborús Maradványok Múzeuma. A fényképek többsége az amerikai zavargásokat, a háborús felfegyverzett hadijárműveket, tüzérségi elemeket, bombákat és gyalogos fegyvereket sorakoztat fel.

A délutáni órákban a "China town" felfedezése van soron. A legnyüzsgőbb kerülete Ho Chi Minh városnak. A kínai vallás megismerése gyanánt szeretnénk meginvitálni a Thien Hau templomba, a 100 éves kanton erődbe, amely Sea-Thien Hau istennő tiszteletére épült. A szállás felé vezető úton betérünk a Binh Tay piacra, mely egy nagykereskedés, és innen szállítják a termékeket a Mekong deltába és északra. Miután kivásároltad magad, átmegyünk a Lacqueware műhelybe, ahol kézzel készített termékeket gyártanak. Itt láthatod, hogy a dolgozók milyen aprólékosan munkálnak meg minden egyes lakkozott terméket.  Ha tetszenek, vehetsz párat, melyek majd otthonod ékeként szolgálnak, vagy csodás ajándékok lesznek a rokonoknak.

Csomagár/fő
2018.01.01-12.31.20 500 Ft