homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Kocsis Éva
+36 1 327 0816
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Abu Dhabi

A Perzsa-öböl délnyugati részén található Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és i a hét emirátus közül a legnagyobb és leggazdagabb állam. Igazi modern világváros 1,5 millió lakossal, ugyanakkor sokmindent megőrzött a régmúltból: csodás palotákat, mecseteket, arab piacokat (souk) és aranybazárokat. Kihagyhatatlan a világ legnagyobb lenyűgőző mecsete a Grand Mosque. Hatalmas kézzel szőtt szőnyegek és Swarowki kristályos csillárok díszítik.
A mozgalmas városlátogatás után pedig a homokos tengerparton pihenhetünk. Több nemzetközi szállodalánc rendelkezik itt színvonalas szállodákkal. A Cornish városrészben szemet gyönyörködtető kertek találhatók, az öbölben pedig a horgászatból hazatérő halászokat nézhetjük meg a fogott napi zsákmánnyal.
Bevásárló- és szórakoztató központokból sincs hiány, illetve itt található a világhíres családi szórakoztatóközpont a Ferrari World, ahol kicsisk és nagyoknak egész napos szórakozásásra van lehetőség és testközelbe kerülhetnek ezekkel a luxusautókkal. Yas szigeten hatalmas vízicsúszdapark is várja a vizes élmények rajongóit.
A nyaralás alatt fogyasszon el egy arab kávét az Emirates Palace szállodában, ami a világ egyik legdrágább és leghíresebb építészetű szállodája. Szerintünk érdemes ellátogatni Abu Dhabiba!
SZÁLLÁSOK

Kellemes üdülőszálloda Abu Dhabi-ban, amit a strandtól csak a tengerparti sétány választ el.
Ára: 200.100 Ft/fő/5 éj + 94.300 Ft/fő illetéktől.
A hotel, ahol a személyzet a neveden szólít és emlékszik, hogy miként szereted a reggeli kávét. Egy hotel, amely valóban a luxusról és az odafigyelésről szól.
Ára: 261.000 Ft/fő/5 éj + 94.300 Ft/fő illetéktől
Csodálatos luxushotel Abu Dhabi egyik legújabb részén a Saadiyat Island-en.
Ára: 309.500 Ft/fő/5 éj + 94.300 Ft/fő illetéktől

Utazás

Az Emirates légitársaság menetrend szerinti, közvetlen járatával Budapestről vagy Bécsből Dubaiba, majd onnan az Emirates menetrend szerinti, ingyenes autóbuszjárataival Abu Dhabiba.

Az utazás időtartama

6 óra

Időeltolódás

+2 óra

Vízum

Magyar állampolgároknak vízummentes. Az útleveleknek 6 hónapig érvényesnek kell lenniük.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nincs.

Legjobb időszak az utazásra

februártól - júniusig, októbertől -decemberig