homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Kocsis Éva
+36 1 327 0816

Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Ras al Khaimah

Keletről a Hajjar Hegység és az Ománi Szultánság, nyugatról a Perzsa Öböl határolja. Dubai egy órányi autóútra található. A modern buszjáratok óránként járnak a két Emírség között. Az Emirátus lenyűgöző turistaközpont, nyugodt kék tengerrel, tiszta, fehér homokos tengerpartokkal, változatos élővilággal. A golfozóknak is igazi  paradicsom! Látnivalók hosszú sora várja az ide érkezőket: óváros ( mecset, bazár, halászkikötő. erőd, múzeum). Októbertől márciusig, péntek reggelenként teveversenynek lehetünk a részesei, ami kihagyhatatlan szórakodás és az arab kultúra része. Horgászni is igazán érdemes menni, akár barrakuda, királyhal vagy tonhal is akadhat a horgunkra. A gyerekek a vizicsúszdaparkot fogják nagyon szeretni, több mint 50 féle csúszdával, vagy az Emirátusok legnagyon parkját, ahol elektromos autókkal lehet kocsikázni, de egyéb szórakozás létesítmények is várják a családokat. A programok sora végtelen: búvárkodás, madárles, ejtőernyőzés, quadozás, sivatagi szafari, koktélozás a tengerparti sétányon, vásárlás, sisha bárok, autentikus éttermek, hegymászás....minden ami egy kellemes és tartalmas nyaraláshoz kell.

SZÁLLÁSOK

2013 nyarán nyitott elegáns, első osztályú luxusszálloda, gyönyörű környezetben egy golfpálya és a tengerpart között. Golfozóknak és a luxusminőség kedvelőinek, közel sem hatcsillagos áron!
Ára: 303.700 Ft/fő/5 éj + 96.000 Ft illetéktől
Dubaitól egy órányira, luxus minőségű all inclusive ellátással vár ez a 345 m hosszú homokos tengerparton fekvő csodaszép szálloda. Családoknak is ideális.
Ára: 324.000 Ft/fő/5 éj + 96.000 Ft/fő illetéktől
Egy tengerparti nyaralás során tökéletes helyszín a Ritz Carlton Al Wadi egy kis éghajlatváltozáshoz, szó szerint! Tölts egy felejthetetlen napot a sivatagban, majd szállj meg szinte a szabad ég alatt, egy sátortetős villában!
Ára: 820.900 Ft/fő/5 éj + 96.000 Ft/fő illetéktől

Utazás

Az Emirates légitársaság járataival, Budapest-Dubai - Budapest útvonalon, átszállással A Qatar légitársasággal Ras Al Khaimahba is lehet repülni. Megállási lehetőség Dohában.

Az utazás időtartama

6 óra

Időeltolódás

+2 óra

Vízum

Magyar állampolgároknak nem szükséges. Az útleveleknek 6 hónapig érvényesnek kell lenniük.

Egészségügyi előírás

Kötelező védőoltás nincs. Az útlevélnek 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Legjobb időszak az utazásra

februártól-júniusig, októbertől-decemberig

Időjárás

Tavasszal és ősszel nyárias meleg van, alacsony páratartalommal és eső nélkül. Télen hűsösebb, tavaszias hőmérséklet a jellemző és néha eshet az eső. Száraz, sivatagi klíma a jellemző, kevés csapadékkal. A nyári hónapokban a hőmérséklet meghaladhatja a 40 C -t.