homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk

Srí Lanka


Tanácsadónk a témában
Pöstyéni Mariann
+36 1 327 0818

Srí Lanka

Ez a kicsiny könnycsepp alakú sziget az Indiai-óceán egyik gyöngyszeme. Ajánljuk azoknak is, akik csak egy kis pihenésre vágynak, s azt egy nyugodt, békés ám igényes környezetben szeretnék tenni kedvező áron. Az ország gazdag történelmi és kulturális öröksége mellet paradicsomi tájai, gazdag állatvilága, vendégszerető lakosai lehetővé teszik, hogy nyaralásod kiegészítsd egy 4-5 napos körúttal, ha kedved tartja.  

PROGRAMOK

Körutazás és pihenés Sri Lankán Körutazás és pihenés Sri Lankán
Az Indiai-óceánról mindenkinek a végtelen, hófehér homokos tengerpartok jutnak eszébe. Sri Lanka azonban jóval többet tud ennél. A buddhizmus csodás emlékei mellett buja növényzet, kellemes klíma, kiváló teák és barátságos emberek várják az ide látogatókat.


Utazás

Budapestről egy ázsiai átszállással az Emirates, a Turkish Airlines, a Qatar Airways menetrend szerinti járataival, vagy a Sri Lankan Airways járataival egy európai átszállással.  

 

 

Az utazás időtartama

Kb. 10-12 óra egy átszállással

Időeltolódás

+3 óra

Vízum

Sri Lanka vízumköteles a magyar állampolgárok számára! Egyszerű online vízum igényelhető.

Egészségügyi előírás

Nincs kötelező védőoltás.

Legjobb időszak az utazásra

novembertől márciusig

Időjárás

Sri Lanka a trópusi övben fekszik, ahol a száraz évszak novembertől márciusig tart. Ebben az időszakban is előfordulhatnak esőzések, de nem jellemzők. A levegő hőmérséklete ebben az időszakban 27-32 fok körüli, a páratartalom magas. A tenger hőmérséklete 25-27 fokos.