homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk

körutak

Indulj hátizsákkal vagy gurulós bőrönddel, aludj egyszerű panziókban vagy design hotelekben - nekünk mindegy.
Körútjainknál az a lényeg, hogy legyen időd megcsodálni a természeti és kulturális látnivalókat, hogy ne siettessünk, hogy olyan helyekre juss el, amely csak nagyon keveseknek adatik meg!
Hajózhatsz az Andok hegyei között, láthatod a világ legdélibb települését, közelről nézhetsz meg vadállatokat, együtt ebédelhetsz indiánokkal - mintha belecsöppentél volna a National Geographicbe! Indulj barátokkal vagy ismeretlenekkel - mi ott leszünk a háttérben és figyeljük minden lépéseteket! Ha kell, Veletek utazunk, hogy segítsünk eligazodni a Nagyvilágban.
Több hétre tervezz - a legtöbb programunk minimum 2 hetes - és jó, ha az indulás előtt már egy fél évvel korábban mindent tüzetesen átgondolsz! Mire túránk végére érsz, olyan élményekkel leszel gazdagabb, amelyeket sosem felejtesz el. Ezeket soha senki nem veheti el tőled! Indulj!

Körutazás: Járjuk be Francia-Polinéziát!
Tegye fel a kezét, aki nem menne el egy francia polinéz körútra! Helyes, egy kezet sem látok. Most lehetőség nyílik ezen páratlan szigetek megismerésére, úgyhogy vágjunk is bele!
Tovább...