homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Pánczél Zita
+36 1 327 0822

Costa Rica

Costa Rica a világ legnevesebb ökoturisztikai desztinációja, a természet szerelmeseinek fellegvára. A véget nem érő vadonban túráink során majmokkal, jaguárral, tengeri teknősökkel, valamint megszámlálhatatlan madárfajjal találkozhatunk. A térség változatossága meghökkentő: reggel eőserdő-túrán vehetünk részt, majd délben búvárkodhatunk a korallzátonynál, délután függőhídról ismerkedhetünk a köderdőbe, majd pihenhetünk az óceán partján. Mindezt egy gazdaságilag, politikailag és közbiztonságilag is teljesen kimagasló szintű közép-amerikai egzotikus területen. Kiváló választás!

Utazás

Budapestről egy európai átszállással Panamába majd onnan Costa Ricába A TAP portugál, az Air France járataival, valamint Bécsből az Ibéria járataival.

Az utazás időtartama

Az európai ponttól 11 óra 30 perc

Időeltolódás

-8 óra

Vízum

Magyar állampolgároknak nem szükséges. Az ország elhagyásakor kilépési illetéket kell fizetni, mely jelenleg USD 28/fő összeg.

Egészségügyi előírás

nincs kötelező védőoltás

Legjobb időszak az utazásra

Costa Rica egész évben látogatható, de a legkedvezőbb a száraz évszak, mely novembertől áprilisig tart

Időjárás

A száraz évszak november végétől áprilisig tart. Kellemes, kimondottan meleg trópusi idő várja ebben az időszakban az ide érkezőket!