homeautós túrákfly & drivekörutaknászúthajóutakvilláknyaralj és láss!Premium selectionvízumcsaládi nyaraláskapcsolatrólunk
Tanácsadónk a témában
Oláh Veronika
+36 1 327 0829

HÍrek, ÉrdekessÉgek

Hiszed vagy nem?

Hiszed vagy nem?Gaeta, a bájos olasz kisváros hátborzongató titkot rejt. Egy hitetlen török kővé vált egy barlangban, ami ma is látogatható! Tovább

Róma és az Ulissei riviera

Több kilóméteres, igen kedvelt homokos strandját egy misztikus tengeri barlang zárja le, az egykori Grotta Tiberio. Továbbhaladva Lazio tartomány legszebb és legváltozatosabb tengerparti részén, sziklák és fövenyes szegélyek, alagutak és hangulatos útszakaszok váltogatják egymást. Az utunk során érintett strandok igen népszerűek, mind a helyi lakosok, mind a turisták között mert ideális fekvésük miatt a strandolás, pihenés egyszerűen köthető össze rövidebb-hosszabb kirándulásokkal. A közelben számtalan látnivaló található: Rómától egészen a Sorrentoi-félszigetig; Sorrento, Positano, Amalfi, Pozzuoli, a Solfatara és a Vezúv vulkánja, Pompei és Herculaneum, Procida, Ischia, Capri és Nápoly.
A fárasztó autóvezetést felcserélhetik repülőúttal. Rómába vagy Nápolyba utazhatnak repülővel és ha autót bérelnek, könnyedén bejárhatják Lazio tartományt, ráadásul mindkét nagyvárost meglátogathatják.

 

SZÁLLÁSOK

A szálloda a központban található, néhány lépésre a homokos tengerparttól és 400 m-re a hangulatos történelmi óvárostól.
Ára: 17.00 Ft/fő/éj - től.
Az Örök Város szívében, a látnivalók közvetlen közelében található hotel.
Ára: 19.400 Ft/fő/éj - től.
Történelmet és újdonságot ötvöző szálloda kilátással a Colosseumra!
Ára: 71.600 Ft/fő/éj - től.
Gaeta óvárosától 5 perces autóútra, a hasonló nevű öbölben álló szálloda.
Az Operaház közelében fekvő szálloda, nem csak zenerajongóknak!

Utazás

Menetrend szerinti vagy fapados járatokkal Rómába vagy Nápolyba. Menetrend szerinti járat esetén is van lehetőség arra, hogy Rómába érkezzenek és Nápolyból induljanak.

Róma
Menetrend szerinti közvetlen Alitalia járattal, kb 39.000 Ft/fő-től (illetékkel) a szabad helyek függvényében, vagy fapados járatokkal (Wizzair Fiumicinio reptérre, vagy Ryanair Ciampino reptérre), kb 40.000 Ft/fő-től a szabad helyek függvényében.

Nápoly
Menetrend szerinti Alitalia járattal, római átszállással kb 59.000 Ft/fő-től (illetékkel) a szabad helyek függvényében vagy közvetlen Wizzair járattal kb. 40.000 Ft/fő-től a szabad helyek függvényében.

Autóbérlés: 93.000 Ft/autó/hét-től.

Az utazás időtartama

5

Időeltolódás

nincs

Vízum

Olaszországban a legtöbb városban 2012-től idegenforgalmi adót kell fizetni a szállodákban (kb 2-3 €/fő/éj).

Legjobb időszak az utazásra

Márciustól novemberig